У Кам’янському на честь відзначення Дня Державності України відбувся футбольний матч між ветеранами

Вчора у Кам’янському на честь відзначення Дня Державності України відбувся футбольний матч між ветеранами цього виду спорту нашого міста.

За традицією, ветерани розбилися на 2 команди – правого та лівого берега. Перед початком зустрічі їх привітав керівник Управління молоді та спорту Едуард Коряк – він привітав футболістів зі святом та побажав їм гарної гри.

Матч був цікавий одразу кількома особливостями. По-перше, вперше за кілька років на поле вийшов Геннадій Пухкаленко – футболіст, який на початку 1980-х грав за дніпродзержинський та запорізький «Металург», і тепер вирішив струснути старовиною. По-друге, кілька тижнів тому ці команди вже зустрічалися, тоді ліві перемогли з рахунком 4:2, і праві горіли бажанням взяти реванш.

У першому таймі перевага була за «лівими», вони більше володіли м’ячем та гостювали на чужій половині поля, а їхній «таран» Віталій Сохацький три рази дуже небезпечно був по воротах – у двох випадках «правих» врятував воротар, у третьому – вже штанга . Перша половина матчу закінчилася безрезультатно 0:0.

У другому таймі успіх посміхнувся «правим» – їхній гравець Ігор Зеленський хльостко низом пробив по воротах, воротар «лівих» Андрій Широкий дотягся до м’яча, але врятувати свою команду не зміг – 1:0 на користь «правих». Щоправда, цей рахунок протримався недовго – «ліві» кинулися відіграватися, в одній із атак їхнього нападника «знесли» у штрафному майданчику, суддя призначив пенальті. Влад Кульбашний із «лівих» пробив точно – 1:1. Матч так і закінчився нічиєю.

“Всім учасникам гри дякую за видовищний матч. Із задоволенням повідомляю, що на цьому суперництво між ветеранами футболу Кам’янського не закінчилося, вже у серпні відбудуться чергові матчі”, – повідомив керівник Управління молоді та спорту міськради, голова міської Федерації футболу Едуард Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *