На Дніпропетровщині юнак вкрав гроші у батька загиблого захисника України

Поліція Синельниківщини викрила шахрая: хлопець привласнив понад мільйон гривень із рахунку 58-річного громадянина.

Скориставшись телефоном потерпілого, 16-річний односельець перерахував гроші на власні рахунки, після чого витратив їх на свої потреби. Шахрайську схему викрили співробітники слідчого відділу та карного розшуку відділення поліції №2 Синельниківського районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав кошти – допомогу від держави через загибель сина, який захищав Україну від російських окупантів. Про це знав односельець, який іноді допомагав чоловікові по господарству. Скориставшись довірою господаря будинку, злодій із його телефону перерахував на свої рахунки 1 млн. 300 тисяч гривень.

Після чого на отримані шахрайським шляхом гроші купив собі побутову техніку, автомобілі ВАЗ-21099 та ВАЗ-21066, велосипед і почав ремонтувати власний будинок.

Правоохоронці вилучили речі, які злодій встиг придбати. Наразі під керівництвом Першотравневої окружної прокуратури проводяться необхідні слідчі дії, після проведення яких зловмиснику буде повідомлено про підозру. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *