Кам’янське допомагає росіянам зробити «жест доброї волі»

Про це повідомили у Фонді розвитку Кам’янського.

«Одразу три автівки із допомогою військовим відправили на Донеччину та Херсонщину. Як завжди в дорогу вирушили наші друзі з ГО «Всесвітня допомога Україні».
Майже дві тони продуктів передали у Часів Яр, що під Бахмутом. Цей населений пункт став сумновідомим після ворожого обстрілу, що влучив у житловий будинок. Тоді загинула 51 цивільна особа.
Іншою автівкою відправили військовим засоби гігієни, 3 баки для душу, військове спорядження та продукти харчування. А ще – необхідні медикаменти.
«Щотижня наші волонтери виїжджають на фронт, щоб доставити бійцям необхідне. Дякую міському голові Кам’янського Андрію Білоусову, партії «Бджола», та депутату міської ради Олександру Лукашову. Продовжуємо підтримувати наших захисників. Докладаємо всіх зусиль, щоб робити це системно та нарощувати об’єми допомоги», – сказав голова «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.
Ще одна волонтерська група відвідала Херсонську область. Туди доправили медикаменти, маскувальні сітки та продукти харчування. Військові налаштовані рішуче. Та всіма силами готують окупантів до чергового «жесту доброї волі», -йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *