Життя прийшло на околицю Кам’янського

Ми повідомляли про те, що з ініціативи місцевих жителів на околиці Кам’янського, у балці за житловим масивом БАМ біля ставка створюється дуже симпатична зона відпочинку.

За підтримки місцевої влади та партії «Бджола» там упорядкована територія та встановлені лавки. Також сплановано та впорядковано волейбольний майданчик, де вже навіть відбувся перший турнір серед любителів цього виду спорту, причому з’їхалися гравці з усього міста. Чимало людей, сімей з дітьми приходять у це мальовниче місце, щоб відпочити, помилуватися качками і навіть порибалити.

Сьогодні роботи із благоустрою продовжились, повідомляє активіст Владислав Савченко.

«БАМівське водоймище. Продовжуємо покращувати нашу зону відпочинку. Сьогодні натягнули сітки, що затіняють, і пофарбували наші козирки. УВАГА!! Шановні відпочиваючі для сміття ми вішаємо мішки! А квадратна яма збоку копається для туалету, але ніяк не для сміття. Забирайте за собою!», – пише Савченко. Раніше активісти організували покіс трави на прилеглій до пляжу території. Самі Бамівці дуже високо оцінили нову зону відпочинку. Мабуть, найкраще висловилася одна з мешканок: «Життя прийшло до нашої балки!».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *