Рецепт дня: Заморожені голубці

У більшості зайнятих господинь немає часу щодня готувати свіжу їжу. Але й подавати 3 дні поспіль те саме, бо треба доїсти, якось безглуздо. Тому хазяйки намагаються періодично поповнювати запас заготовок у морозилці. Можна загорнути фарш у капустяні листи, а ми вам розкажемо, як приготувати заморожені голубці смачно.

Ці заморожені голубці після приготування виходять навіть смачнішими за свіжі.

Досвідчені господині знають, якщо готувати заморожені голубці як свіжі, то вони виходять прісними. Тому страва потребує особливого підходу. По-перше, заморожені голубці треба спочатку розморозити. Дістаньте їх із морозилки та залиште при кімнатній температурі на пару годин. У цей час очистіть і натріть на великій тертці дві моркви, а пучок кропу подрібніть. Овочі та зелень додадуть страві свіжого аромату та смаку.

Розморожені голубці помістіть у каструлю, посипте морквою та кропом. Залийте водою заготовку так, щоб вона покрила голубці повністю. Тепер тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 50. За 10 хвилин до кінця додайте підливу.

Як приготувати підливу для голубців

Спочатку обсмажити на сухій сковороді 2 ст. л. борошна. Вона потемніє і почне давати горіховий аромат. Тоді додайте до борошна 2 ст. л. томатної пасти і стільки ж олії. Цю суміш розбавте 0,5 скл. води. Підлива готова.

До речі, з цією підливою виходять чудовими не лише голубці, а й заморожені фаршировані перці. Спробуйте!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *