Нова благодійна акція у Кам’янському

Сьогодні у Кам’янському стартувала чергова благодійна акція.

У будівлі управління центрального парку розпочалася видача продуктових наборів для незаможних мешканців міста. Організовано акцію Фондом розвитку Кам’янського за підтримки міського голови Андрія Білоусова та міжнародної гуманітарної організації ADRA.

У продовольчий набір входять кілька упаковок макаронів, пляшка соняшникової олії, кілька банок м’ясних консервів та 7,5 кг рису.

Як повідомив керівник Фонду розвитку Кам’янського Максим Чехута, ця акція готувалася заздалегідь: всі бажаючі отримати допомогу реєструвалися в територіальних центрах з обслуговування соціально незахищених верств населення. Після цього було вироблено чіткий графік, у якому зазначено дату та час отримання допомоги кожному зареєстрованому. Волонтери фонду попередньо обдзвонюють усіх зареєстрованих та повідомляють їм дату та час видачі, що дозволяє уникнути великих черг.

– У рамках цієї акції ми плануємо роздати близько 3 тис. продуктових наборів. Видача проводитиметься щодня з 10:00 у міському парку. А у середу очікується чергова партія американсько-іспанської допомоги від фонду World Central Kitchen для переселенців, які зупинилися у Кам’янському, – зазначив керівник ФРК Максим Чехута.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *