Чи запрацює McDonald’s у Дніпрі у серпні

Ще у червні з’явилася інформація про те, що в Україні у серпні можуть знову відчинити свої двері ресторани швидкого харчування McDonald’s. Однак 1 серпня настало, а заклади не запрацювали.

Інформатор вирішив нагадати, що відомо на даний момент з цього питання.

19 червня Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що зараз є всі умови для поновлення роботи McDonald’s з серпня. За його словами, МЗС активно переконує керівництво мережі повертатися до роботи у тих містах, де відносно безпечно. Також про рух процесу відкриття підтвердила і СЕО компанії мережі McDonald’s Юлія Бадрітдінова.

Працівники McDonald’s заявляють, що у робочих чатах йдеться про можливий вихід на роботу лише у другій половині серпня. Тим часом у соціальних мережах уже розпочався «бум» із вимогою відкриття мережі ресторанів швидкого харчування, оскільки «вже немає можливості чекати».

Журналісти проїхали містом та переконались, що ніяких ознак до того, що ресторани готуються до відкриття, немає. Також Інформатор подав офіційний запит до пресслужби McDonald’s стосовно дати поновлення роботи закладів у Дніпрі. Нажаль, точної дати відкриття назвати не можуть.

«Ми віддані Україні і постійно оцінюємо ситуацію, маючи амбіції відновити роботу в деяких областях. На цьому етапі ми не можемо озвучити конкретні деталі чи плани», — повідомили у пресслужбі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *