У Кам’янському районі подружжя знімало порно зі своєю 3-річною дочкою

За публічним обвинуваченням Дніпропетровської обласної прокуратури подружжя з Дніпропетровщини визнано винним за фактами виготовлення, розповсюдження та примусу малолітньої дитини до участі у створенні дитячої порнографії, вчиненні щодо неї розпусних дій та незаконного придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів (ч. 2 ст. 15). . 4 ст.301-1, ч.1 ст.309 КК України). Вони засуджені до 9 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що з липня 2019 року по січень 2020 року батько та мати розбещували свою трирічну дочку. Відволікаючи мобільним телефоном, жінка чинила розпусні дії щодо дівчинки, а чоловік здійснював фото та відеозйомку порнографічного характеру. Надалі фото та відео вони розповсюджували в інтернеті через месенджер Telegram.

Під час проведення обшуку за місцем проживання подружжя вилучили фото та відеоматеріали з дитячою порнографією на мобільних телефонах та флешнакопичувачах, крім цього, було виявлено сліп-пакети з наркотичним засобом – «канабіс».

Під час розгляду кримінального провадження в суді обвинувачені свою провину у вчиненні кримінальних правопорушень, що їм кримінальні злочини, не визнали.

В офіційній інформації прокуратури не вказано місце проживання цієї горе-сімейки, але, за наявними даними, це відбувалося у Вільногірську.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *