У Кам’янському районі орудували шахраї

Протягом тижня поліцейські Кам’янського виявили п’ятьох шахраїв.

Підозрювані шахрайським шляхом заволоділи грошима та мобільними телефонами громадян.

У Кам’янському поліцейські затримали двох чоловіків та жінку, які під приводом зателефонувати заволоділи мобільними телефонами городян. На зупинці громадського транспорту шахраї підходили до людей, просили терміново зателефонувати, і коли люди погоджувалися – тікали з телефонами.

У Верхньодніпровську поліцейські затримали 17-річного хлопця, який виманив гроші у 42-річного чоловіка на ремонт церковного храму. Підліток створив сторінку від імені настоятеля храму, увійшов у довіру до чоловіка та попросив надати грошову допомогу для проведення ремонту бані. Потерпілий повірив підозрюваному та перерахував на банківську картку майже 15 тисяч гривень.

У м. П’ятихатки правоохоронці встановили 36-річну жінку, яка надала недостовірні відомості в управління соціального захисту населення та незаконно отримала державні виплати на суму майже 118 тисяч гривень. За всіма фактами було відкрито кримінальні провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. За вчинення шахрайських дій усім фігурантам повідомлено про підозру.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *