Позитивне Кам’янське: і гарно, і душевно

Ми продовжуємо повідомляти наших читачів про те, що в Кам’янському чимало по-справжньому небайдужих людей, які люблять своє місто і намагаються зробити його кращим.

Вчора наш журналіст вирішив подивитися, як поживає алея чагарників по вулиці Миру, висаджена ще у квітні, про що ми тоді й повідомляли. Чагарники живуть на славу – насадження взялися, видно, що вони политі, земля розпушена, більше того – внизу рослини ретельно закутані, щоб не наражалася на небезпеку коренева система.

Загалом, видно, що саджанці не просто застромили в землю і забули, як це іноді буває, а що чиїсь турботливі руки постійно доглядають. Дай Боже, через рік-другий тут буде дуже симпатична зелена алея, яка радуватиме око перехожих та кам’янчан, що проїжджають.

А неподалік ми побачили ще одне маленьке диво – клумбу, розбиту просто біля під’їзду одного з будинків. У самому її центрі творець клумби виявив справжній дизайнерський талант – як декор виклав соснові шишки. Вийшло оригінально і дуже привабливо, і самим мешканцям цього будинку просто приємно ввечері посидіти на лавці біля під’їзду поряд із такою красою.

Ми не раз говорили – Кам’янське наш спільний будинок, і ніхто, крім нас самих, не зробить його кращим. І такі оази краси, як ця клумба – найкращий доказ цього. Так, створення таких клумб потребує певних зусиль і, мабуть, якихось грошей. Але роблять це люди якраз для себе, а не для якоїсь галочки у звіті! Тому й красиво, і дуже душевно виходить.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *