Кам’янське – фронту

Щойно із Кам’янського виїхала чергова партія гуманітарної допомоги для бійців територіальної оборони.

Прямо у дворі будівлі міськради активісти повністю завантажили новий автомобіль Ніссан. Завантажили продукти харчування, воду, автомобільні шини та багато іншого з того, що так необхідно сьогодні на передовій. Гуманітарної допомоги було так багато, що вона насилу помістилася в машині.

Як розповів кореспондентові заступник голови організації “Патріот-2015” Олександр Самойлович, автомобіль Ніссан – це подарунок “Патріоту-2015” від громадської організації “Бджола” та мєра міста Андрія Білоусова. “Патріот-2015” відразу передасть машину безпосередньо на лінію фронту, для потреб ТРО.

Щоб машина не їхала порожньою, активісти “Бджоли”, “Патріота-2015” та члени сімей загиблих українських воїнів зібрали величезний пакет гуманітарної допомоги для наших бійців. Автомобіль вирушив на передову.

– Я часто спілкуюся з нашими бійцями та знаю їх настрої. Звичайно, ситуація не проста, але у всіх настрій бойовий та впевненість у перемозі. Ми обов’язково переможемо, бо іншого виходу зараз Україна просто не має! – зазначив Олександр Самойлович.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *