На Дніпропетровщині затримали декількох водіїв авто з наркотиками

2 серпня поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції провели обшук за місцем мешкання 40-річного чоловіка.  Під час слідчих заходів в одній із кімнат приватного правоохоронці виявили пігулки «метадон», речовину рослинного походження зовнішньо схожою на «Мак», сліп-пакети з прекурсорами для виготовлення наркотичних засобів, шприци заповнені прозорою речовиною та приладдя для вживання наркотиків.

Цього ж дня, під час відпрацювання міста поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції у двох пасажирів автомобіля «Chevrolet» вилучили психотропні речовини.

Згодом, для перевірки транспортного засобу на в’їзді в місто поліцейські зупинили автомобіль Chevrolet Aveo, під керуванням 32-річного павлоградця. Водій нервував під час спілкування з правоохоронцями. В ході перевірки виявлено та вилучено сліп-пакет з кристалічною речовиною.

Також в ночі, близько 1-ї години ночі поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Skoda Fabia. Під час перевірки особистих речей поліцейські виявили сліп-пакет з кристалічною речовиною.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *