Трек alyona alyona взяли у фільм Netflix (відео)

Українська музика все частіше потраплятиме у світове кіно, бо через війну багато наших зірок живуть у Європі.

Через війну багато наших зірок живуть за кордоном: Потап і Настя, Monatik, Jerry Heil та alyona alyona, Dorofeeva, гурт “Казка”. Тож у Європі українську музику почали чути все частіше. А через пильну цікавість у світі до нашої країни — цю музику починають помічати світові монстри індустрії розваг. Спільний трек alyona alyona та французького ді-джея Vladimir Cauchemar під назвою Dancer з’явиться у французькій мелодрамі про школярів “Небезпечні зв’язки” виробництва Netflix. І раніше українська музика входила до саундтреків для світових фільмів, але не часто. Щоразу на те була своя, особлива причина.

Дуетний трек alyona alyona та Vladimir Cauchemar Dancer звучить англійською та українською. Записаний був рік тому, але тільки зараз стало відомо, що він потрапив у фільм “Небезпечні зв’язки” — про тугий клубок різних романтичних любовей серед старшокласників. Під запальний трек Dancer там танцює молодь на дискотеці.

“Цей невеликий фрагмент — велика честь для мене. Зараз особливо важливо просувати українську музику у світі, етніку країни, наш культурний код. І тому український трек і ще й українська мова на такій платформі, як Netflix — це вже перемога. Сьогодні ми звучимо у фрагменті, завтра писатимемо головні саундтреки в топове кіно”, — прокоментувала у своєму блозі новина alyona alyona.

І треба сказати, співачка має для цього підстави. Колись солістка The Hardkiss Юлія Саніна на запитання, чому вони не розвивають кар’єру в Європі, адже більшість їхніх композицій англомовні відповіла, що західні продюсери згодні вкладати в українських музикантів кошти лише в тому випадку, якщо ті переїдуть до Європи.

“Музиканти мають бути в кроковій доступності. Припустимо, продюсери домовилися про інтерв’ю на ТБ й артисти мають на нього приїхати”, — пояснила Юлія Саніна.

Тепер через війну багато наших зірок і перебувають у “кроковій доступності” в Європі, тому все частіше трапляється співпраця міжнародного рівня.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *