Українка зіграла головну роль у нашумілому серіалі Netflix: що про неї відомо

Українська акторка Аліна Смоляр зіграла головну роль в нашумілому серіалі Любов, смерть і роботи (Love, Death & Robots) від Netflix.

Цьогоріч епізод шоу Jibaro, який зняв оскароносний режисер Альберто М’єльго (Гаррі Поттер і Дари смерті, Людина-павук: Через всесвіти, Труп нареченої), номіновано на Еммі.

“Це були незвичні зйомки для мене, але вкрай цікаві. Вражає розвинутість технологій в кіноіндустрії, ідея та режисерське бачення Альберто. Ми відразу знайшли спільну мову і весь знімальний процес відбувся рекордно швидко”, – зізнається голлівудсько-українська акторка.

За сюжетом загін лицарів зустрічає агресивну Сирену. Серед усіх солдат виживає тільки один глухий чоловік, котрий заінтриговує міфічну дівчину.

Jibaro розповідає про вкрай токсичні відносини. Це стосунки хижаків, котрі базуються на нездоровий потяг один до одного.

Образ Золотої Жінки був зібраний на основі фольклору з різних кутків світу: Індія, Північна Африка, Східна Європа та інших з найрізноманітнішими прикрасами, елементами стилю, котрі жінки носять в багатьох племенах і культурах.

“Ідея закладалась в тому, щоб створити жінку, котра настільки переповнена золота й скарбів, що за цим всім ми майже не бачимо жінку. В основному це просто краса, котра засліплює людину так, що все одно чи є там людині, чи ні” – ділиться Аліна.

Додамо, що Смоляр народилася в Одесі. В її професійній скарбничці вже є понад 20 фільмів.

Зокрема, її короткометражна картина Кротовина отримала сім нагород на міжнародних кінофестивалях.

Зараз Аліна активно волонтерить та збирає кошти на допомогу українським військовим.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *