Стало відомо, коли вийде сиквел Джокера і хто зіграє Харлі Квін (відео)

Сіквел «Джокера» з Хоакіном Феніксом вийде у прокат 4 жовтня 2024 року.
Студія Warner Bros. у середу (за місцевим часом) оголосила про вихід у кінотеатрах США фільму “Джокер: Folie à Deux” на 4 жовтня 2024 року.

За даними Deadline, початок зйомок заплановано на грудень.

Як стало відомо раніше, компанію йому складе Леді Гага, яка увідійде в образ Харлі Квін. У продовженні кінокоміксу режисер Тодд Філліпс вирішив надати свіжий погляд за рахунок елементів мюзиклу.

У червні Філліпс розмістив на Instagram фотографію сценарію, включаючи назву фільму та згадку про сценаристів (Філліпс та Скотт Сільвер). Як супровід він розмістив фотографію Фенікса, який читає сценарій.
“Folie à Deux” описує психічний розлад, який передається від страждальця до близької людини. Офіційно про зміст сіквела поки що нічого не повідомляється.

Похмурий оригінальний фільм, у якому Фенікс зіграв роль психічно хворого антагоніста Бетмена, який живе на задвірках товариства Готем-сіті, зібрав у 2019 році понад мільярд доларів у всьому світі. Фенікс отримав премію “Оскар” за найкращу чоловічу роль, а трилер отримав “Золотого лева” за найкращу картину на Венеціанському кінофестивалі.

До речі, оригінал, який заробив понад мільярд доларів зборів, вийшов якраз у жовтні.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *