У Кам’янському їздити стало безпечніше

Сьогодні у житті Кам’янського відбулася знаменна подія – відродився світлофор на перехресті вулиць Грушевського та Слісаренка.
Каменчани середнього та старшого поколінь пам’ятають, що за часів СРСР на цьому перехресті працював світлофор, вулиці тоді називалися Димитрова та Скалика. Але потім, у «лихі» 90-ті він зник. Це різко негативно позначилося на безпеці руху машин тут проїжджає дуже багато. Адже це перехрестя пов’язує центр міста з селищем «55-й блочок» та великим житловим масивом колишньою Димитровою та прилеглими вулицями, а також з виїздом з Кам’янського в сторони селищ Аули та Кринички, а також Кременчука та Києва. Також тут – сполучна ланка між старими та новими «Черемушками», поряд – Димитровський ринок та велика кількість торгових точок, тому пішоходів дуже багато. Через жвавість та нерегульованість перехрестя тут було чимало ДТП та наїздів на пішоходів, у тому числі і зі смертельним наслідком.
З приходом до влади мера Андрія Білоусова та його команди у Кам’янському стартувала ціла програма відродження світлофорів. Вони з’явилися на перехресті проспектів Свободи та Аношкіна, Аношкіна та Шевченка, Конституції та Січеславського Шляху, на Єлизаветівській трасі. Нещодавно, незважаючи на війну, знову почав працювати світлофорний об’єкт на перехресті Аношкіна-Республіканська. Всі ці ділянки були дуже небезпечними, з безліччю ДТП, тепер тут стало зручно і комфортно і водіям, і пішоходам. Сьогодні черга дійшла і до «димирівського» перехрестя. При цьому слід зазначити, що останніми місяцями така робота ведеться за спонсорські кошти, що дозволяє економити міський бюджет.
А вже наступного тижня планується запустити в роботу світлофор на ще одній небезпечній ділянці – перехресті проспекту Конституції та вулиці Чорновола (колишньої Уральської), що на Соцгороді.
Фото соціальних мереж

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *