На Каметсталі прокатний переділ у простої

Про це повідомляє прес-центр підприємства.

«В скрутних умовах воєнного стану в країні Каметсталь переживає нестабільні часи. Та наші металурги потужно працюють, намагаючись підтримати країну на її економічному фронті. З метою утримання показників виробництва прокатники Каметсталі ставлять перед собою нові виробничі завдання. У липні на стані 400/200 провели дослідну прокатку кругів-22,24 та 26 мм – рентабельної сьогодні металопродукції.
Перші 200 тонн освоєної металопродукції вже відвантажено споживачеві, і наразі стан переведено у простій. Та прокатники не втрачають дарма час зупинки агрегату – виконують розосереджений капітальний ремонт обладнання.
Інші дільниці прокатного цеху сьогодні працюють в такому ж режимі – виконують виробничі замовлення та під час простоїв ремонтують основне технологічне обладнання. Зокрема на дільниці шаропрокатних станів силами ремонтного персоналу цеху розпочали капітальний ремонт нагрівальної печі №2. Щодо трубозаготівельного стану, у липні, навіть з урахуванням вимушеного простою, прокатники ТЗС перевиконали своє виробниче завдання», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *