У Кам’янському спектаклі “Декамерон” з Ольгою Сумською зібрав повний аншлаг

5 серпня на Новій сцені театру ім. Лесі Українки було, як то кажуть, яблуку ніде впасти. Вистава “Декамерон”, з якою до нас у місто приїхав на гастролі Київський сучасний театр, зібрала повну залу.

Не секрет, що насамперед кам’янчани прийшли подивитися цю виставу, побачивши на афішах, що головну роль у ній гратиме народна артистка України Ольга Сумська. І Ольга В’ячеславівна зі своїми партнерами повною мірою виправдала очікування всіх глядачів, які цього вечора зібралися в театрі.

“Декамерон” можна назвати комедією на межі фолу. Аж надто делікатні теми обігруються в цій виставі: секс і хіть, підступність і обман. Але в той же час, за всієї легкості та невибагливості сюжетів, обіграних у виставі новел Джованні Боккаччо, у них є і глибокий філософський зміст, і драматизм, і навіть повчальний момент. Тому хтось може сприймати побачене дійство на сцені як невибагливу комедію, хтось – як їдку сатиру, хтось просто насолоджувався можливістю побачити улюблену актрису і просто відпочити. А остання новела навіть змусила деяких жінок плакати. Бо тема жертви, на яку готова піти мати заради своєї дитини, тема справжньої любові, яка з роками не згасає, а стає тільки яскравішою і щирішою, вона близька кожному з батьків і кожному, хто відчув це неповторне почуття справжньої любові.

Тож розчарованих осіб у залі не спостерігалося. Навіть оголошена повітряна тривога якимось дивом потрапила саме на антракт і не завадила виставі. Глядачі сміялися і аплодували вдалим жартам, щиро співпереживали позитивним героям і потішалися з дурних і жадібних простаків. А у фіналі віддячили акторам бурхливими та тривалими оплесками.

женщина

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *