У Кам’янському грали «Шахтар», «Зоря» та «Металіст»

У місті продовжується Футбольний марафон світу.

Вчора великий футбольний день був у Романковому, на невеликому стадіоні по 1-му Романківському провулку. Тут часто збираються місцеві любителі футболу – потренуватися та пограти між собою.

Організував ці футбольні тусовки переселенець із Донбасу Сергій. А вчора на цьому стадіоні пройшов турнір із міні-футболу, в якому взяли участь 7 команд. Серед них були команди переселенців, які, залежно від регіону, звідки до нас прибули футболісти, мали назву «Шахтар», «Зоря» та «Металіст».

Команди грали за круговою системою, в результаті успіх посміхнувся команді з назвою «27 Team», друге місце – у Шахтаря, третє – у Пітстопа і четверте – у Металіста. У гості до учасників турніру приїхав голова Федерації футболу Кам’янського Едуард Коряк, який привітав гравців та вручив їм грамоти, призи та професійний футбольний м’яч.

– Це вже другий такий турнір, перший проводився минулого року. Ми з Сергієм познайомилися телефоном, точніше, Вайбером, і з тих пір підтримуємо місцевих «зірок» і переселенців. Я хочу сказати велике спасибі справжнім ентузіастам футболу, які тут у Романковому налагодили повноцінне спортивне життя! – зазначив Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *