Баштанні з-під Кам’янського

Поки кам’янчани журяться, що через російське вторгнення у продажу немає херсонських кавунів і динь і з’ясовують, що вони таки є під виглядом «нікопольських» чи «одеських», ми виявили, як кажуть, власного виробника.

У Курилівці, що під Каменським, на виїзді з села у бік Миколаївки, ми побачили літню сімейну пару, яка прямо біля свого двору виставила на продаж кавуни та дині. Причому явно власного виробництва – якщо покупець вередує і хоче плід побільше або поменше, господар відразу вирушає на город і приносить те, що хоче покупець. Аромат від плодів дуже приємний.

Як розповідає господиня, днями у неї купували плоди робітники, які ремонтували дорогу на Миколаївку, їм дуже сподобалося, і вони кілька разів поверталися за добавкою. Ми спробували на смак диню – дуже і дуже непогано, про кавуни поки що нічого не скажемо, ще не куштували.

І, нарешті, ціна плодів – кавуни торгуються по 15 гривень за кілограм, дині – по 20. Тобто дешевше, ніж у магазинах та на ринках Кам’янського. Так що захочеться кавунів – не потрібен Херсон, їдьте до Курилівки!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *