У Кам’янському Центр молодіжних ініціатив продовжує плідно працювати

За минулий тиждень ЦМІ провів сім заходів, учасниками яких стали діти та молодь віком від 6 до 29 років:
– Заняття з драматерапії. На занятті учасники розвинули свою креативність та імпровізаційність, відпрацювали нові способи емоційного мовлення та спілкування.
– Тренінг «Планування кар’єри та прийняття рішень». Учасники говорили про процес пошуку роботи, зробили огляд каналів пошуку роботи та обмінялися досвідом.
– Заняття з фототерапії. На заході учасники отримали корисну інформацію про те, які бувають фотографії, як їх правильно робити та змогли задати всі цікавлячи їх питання. Після чого всі пішли застосувати теорію на практиці.
– Заняття зі скульптуротерапії. На занятті учасники мали змогу самовираження, розвили свою творчість, креативність та навчилися управляти власним часом.
– Тренінг «Пошук роботи та критичне мислення». Учасники навчилися самостійно аналізувати інформацію про ринок праці та отримали інформацію про можливі місця проходження практики, стажування та працевлаштування.
– Заняття з танцювальної терапії. Учасники розвили впевненість, відчули гармонію тіла та розвинули уяву.
– Тренінг «Співбесіда та ведення переговорів».  Учасники поговорили про види співбесіди, самопрезентацію та відпрацювали різні робочі кейси.
Було підписано меморандум з Кам’янським міським центром зайнятості задля збільшення можливостей з працевлаштування для молодих кам’янчан.
Також команда Центру молодіжних ініціатив повернулася з проєкту «Банк ідей 2.0: MOLO, дій!», що реалізує МолоДвіжЦентр.Львів у співпраці з Фондом Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine.
За підсумками зустрічі Центр молодіжних ініціатив Кам’янського отримав фінансування на два проєкти: «Ініціативні: навчальна програма з розвитку учнівського самоврядування» та «Волонтерська резиденція».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *