Categories: Події

Хроніка надзвичайних подій у Кам’янському районі

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили 30 оперативно-рятувальні виїздів, з них: 9 разів на пожежі, з яких 1 раз на гасіння пожежі в іншому районі виїзду, 11 разів на допомогу населенню та екстреним службам, 5 разів на інформацію про подію не підтвердилась, 3 рази на підгоряння їжі, а також по 1 разу на хибне спрацювання АПС та коротке замикання без подальшого горіння. Загалом за минулий тиждень врятовано 2 особи, загиблих та травмованих не було.
Минулий тиждень для пожежно-рятувальних підрозділів міста Кам’янське пройшов відносно спокійно, серед основних подій:
1 серпня о 20 год. 31 хв. дня надійшло повідомлення про дим з квартири в житловому будинку по проспекту Дружби Народів. На місце події негайно було направлено чергові караули 7 та 9 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю на місце події першого відділення було встановлено, що в коридорі на другому поверсі житлового будинку відчутно запах диму з квартири, вхідні двері до неї зачинені. За допомогою драбини “трьохколінки” рятувальники з вулиці через вікно на кухні потрапили до квартири. На кухні виявлено сліди підгоряння їжі залишеної на газовій плиті без нагляду. Загиблих та травмованих не було.


4 серпня близько п’ятої години вечора надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в відкриванні дверей до квартири, що по бульвару Героїв, де за повідомленням знаходиться літня людина, яка довгий час не виходить на зв’язок. На місце події було направлено черговий караул 9 ДПРЧ, де по прибуттю за допомогою бензорізу відчинили вхідні двері  квартири та надали доступ працівникам поліції і родичам.

Не обійшлося без пожеж. Так, 6 серпня близько о пів на десяту ранку надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території по проспекту Перемоги. На місце події було направлено черговий караул 9 ДПРЧ, по прибуттю на місце події було встановлено, що горить пластиковий сміттєвий контейнер на площі 1,5 м2. за допомогою подачі одного ствола “Протек” дана пожежа була ліквідована. Причину пожежі встановлюють слідчі поліції.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся легкоатлетичний пробіг

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся…

7 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

11 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

13 години ago

У Дніпрі затримали грабіжника

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру чоловіку, який вчинив грабіж на вулиці міста. Зловмисник, побачивши смартфон…

13 години ago

На Дніпропетровщині чоловік вдарив цеглиною односельця

Поліцейські затримали 36-річного жителя, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Нападник під час конфлікту схопив…

14 години ago

Роки війни і День музеїв у Кам`янському

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день музеїв.  Його…

14 години ago