«Чешорукі» в Кам’янському – краще б одні вуха залишилися…

На жаль, та краса, яку ось уже кілька років наводить у Кам’янському міська влада, окремим особам явно не дає спокою – ну сверблять у них руки щось зламати. Черговий приклад таких ось «чешоруких» чи «рукочесих» городяни сьогодні побачили на Черемушках.
Кілька років тому за ініціативи міської влади на вулиці Глаголєва від нічного клубу «Україна» вгору до глухого кута 1-го номера трамвая було розбито сквер. Вперше в історії цього мікрорайону вийшла симпатична зона відпочинку – алея, лави, дитячі гойдалки-карусельки, фонтан. Поруч – кіоск із найсмачнішою кавою, морозивом та прохолодними напоями.
Але тільки комусь ця краса була поперек горла. Як повідомляють соціальні мережі, невідомі недоумки (інакше їх назвати не можна) зламали фонтан – відбили його верхню частину. Навіщо вони це зробили – сказати важко. Адже, напевно, вони або їхні батьки скиглитимуть: мовляв, влада погано працює, мало впорядковує Кам’янське, не вистачає в місті затишку. Хоча, якщо подивишся на такі подвиги місцевих «чешоруких», вибачте вже за каламбур, руки щось робити для міста та городян опускаються. Як казав один політик – у кого сверблять руки, почухайте їх в іншому місці. Знайти б таким вандалам місце і спосіб почухати руки, щоб так почухали, щоб вийшло, як в анекдоті про шкідливого кота – одні вуха залишилися.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *