Польща допомагає Кам’янському

Про це повідомив лідер профспілки “Металургів Каметсталі”, волонтер Олег Нагорний.

«Отримали чергову посилку з Познані. Цього разу така необхідна українським військовим тактична «суміш» (начинка посилки – багато тактичних рукавичок та гідраторів) приїхала у місто Кам’янське (Дніпропетровська область) завдяки колективним зусиллям відомої у місті волонтерки Дар’я Демура, польських волонтерів та наших партнерів з організації fundacja Stratpoints, яку очолює генерал-лейтенант Mirosław Różański.
Що таке і для чого потрібні тактичні рукавичкі відомо багатьом. А от що таке тактичний армійський рюкзак із гідратором, що дозволяє переносити воду об’ємом декілька літрів, потрібно пояснити. Тактичний гідратор – незамінна річ у польових умовах під час «туристичних походів» на передовій. Саме ці речі були придбані волонтерами Польщі Sunforukraine і Дар’я Демура та надіслані для воїнів Національної Гвардії України нашими польськими друзями Marek Napierała і Wiesław Dziepak, які з Познані систематично надсилають до Кам’янського різноманітні речі для потреб ЗСУ, ТРО та НГУ.
Протягом найближчого часу отримані речі опиняться на передовій. Дякуємо всім небайдужим за вашу чітку проукраїнську позицію!
Разом ми – СИЛА!
Все буде Україна!
Jeszcze Polska nie zginęła!», – написав Нагорний у соціальних мережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *