Рецепт дня: Корисний десерт “Кокосова казка”

Хто сказав, що на дієті не до солодощів? Той, хто веде активний спосіб життя та займається фізичними вправами, цілком може собі дозволити щось смачненьке. Щоб побалувати себе смаколиками, пропонуємо ПП-десерт без цукру під назвою «Кокосова казка».

За один раз можна з’їсти до 5 шматочків. До міцної чорної кави більш підходящої закуски не знайти.

Справді, дієтичні солодощі, як правило, недешеві, навіть якщо готувати їх самостійно. Ціни на цукрозамінники та горіхи із сухофруктами іноді вибивають із колії. Але це ласощі по кишені будь-якій господині.

Складові
Желатин 20 г ,Вода 50 мл, Йогурт 500 мл, Кокосова стружка 60 г.

Приготування
Желатин залийте водою кімнатної температури, перемішайте і дайте йому набрякнути. Тим часом змішайте натуральний йогурт без добавок з кокосовою стружкою.

Набряклий желатин підигрійте у мікрохвильовці до 60 градусів, а потім перелийте до йогурту. Ретельно перемішайте все лопаткою. Суміш перелийте у форму з високими бортами. Чим вона менша, тим вище у вас вийде десерт. По можливості накрийте форму герметичною кришкою. Десерт залиште на пару годин застигати в холодильнику.Як вказаний час сплине, наріжте його кубиками і витягніть із форми.

Ось дієтичні ласощі і готові. За смаком можете додати до нього насіння чіа або обсипати кубики мигдальними пелюстками. Оскільки поверхня десерту досить липка, вони пристануть без проблем.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *