У режисера Ларса фон Трієра діагностували хворобу Паркінсона

У Ларса фон Трієра діагностовано хворобу Паркінсона, повідомляє Zentropa. Продюсерська компанія, яку фон Трієр заснував у 1992 році разом із продюсером Пітером Албеком Йєнсеном, заявила, що режисер перебуває «у хорошому настрої і лікується від симптомів», поки він продовжує працювати над майбутнім третім та останнім сезоном. серіалу “Королівство”.

За словами джерела, Ларс візьме участь в обмежених заходах для преси, присвячених серіалу, коли він вийде наприкінці цього року. Світова прем’єра серіалу відбудеться на Венеціанському кінофестивалі. У липні Mubi оголосила, що отримала права на поширення телевізійного сезону у Північній Америці, Великій Британії та Ірландії, Латинській Америці, Туреччині та Індії.

Фон Трієр написав два раніше написані сценарії попередніх сезонів картини «Королівство» у співавторстві з Нільсом Верселем. Інші роботи фон Трієра включають «Будинок, який збудував Джек» (2018), «Німфоманка» (2014), «Меланхолія» (2011) та «Догвілль» (2004). Його мюзикл 2000 року «Танцююча у темряві» з Бьорк у головній ролі отримав «Золоту пальмову гілку» на кінофестивалі Каннах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *