Моторошний випадок у Кам’янському: пенсіонерка їла собак

Про цей жахливий випадок повідомили в соціальних мережах.

“Безпрецедентний випадок жорстокого поводження з тваринами стався просто у центрі Кам’янського.
У цю історію важко повірити, однак цей прецедент зовсім недавно мав місце і по ньому відкрито судове провадження в рамках 299 ст. КК України, жорстоке поводження з тваринами.

Пенсіонерка Наталія проживала в центрі міста та за словами свідків дуже любила дворових собак. Вона постійно підгодовувала їх і навіть поселила деяких з них у себе в під’їзді та квартирі.

Як відзначають свідки у відкритій кримінальній справі, останнім часом вони все частіше стали помічати швидку зміну собак на перетримці у Наталії. Знайомим Наталя при згадці про зниклих тварин повідомляла, що нібито деякі з них втекли, а деякі були отруєні, або просто померли з невідомих причин.

Тривогу забили після виявлення у сміттєвих баках частин собачих тіл місцевими бомжами. У розмові з поліцією в ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що громадяни, які збирають вторсировину у сміттєвих баках протягом останнього півріччя виявляють у сміттєвих баках будинків по вулицях Шевченка, Свободи та Г. Романової останки розчленованих собачих тіл та голів. Після сигналів сусідів і зіставлення фактів і доказів, у рамках проведення розшукових заходів, співробітниками поліції було встановлено безпосередню причетність до даних інцидентів літньої жінки Наталії, яка проживає неподалік. Наталя, за її визнанням, убивала собак, обробляла їхні тіла та вживала в їжу собаче м’ясо та сало. За словами пенсіонерки, робити такі звірства її змусив зовсім не брак коштів, а публікації в соціальних мережах про користь собачого м’яса і, головне, сала з метою лікування низки недугів, на які вона безпосередньо страждала і продовження власного життя. Сусіди та знайомі ніколи не могли б і запідозрити, що мила й добра бабуся за фактом виявилася холоднокровним убивцею та монстром.

Наразі стосовно Наталії відкрито справу за ст. 299 КК України, їй загрожує до 5 років колонії”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *