Чому перекривали рух у Кам’янському

Сьогодні ввечері приблизно з 19.30 до 20.30 поліція перекрила рух проспектом Аношина в напрямку від проспекту Шевченка до проспекту Свободи біля 9-ї міськлікарні.

Автомобілям доводилося об’їжджати цю ділянку вулицями Спортивна, Сачко та Медична. Біля зупинки автобусів «9-а лікарня» стояли фура «Вольво» та мікроавтобус, одразу працювали співробітники поліції Кам’янського. Біля Спортивної проїзд по Аношкіна був загороджений.

ан 1
Як розповіла нашому журналісту слідча поліція Ганна Бєлковська (на фото внизу у білій сукні), тут проводився слідчий експеримент. Кілька місяців потому в цьому місці сталася ДТП – мікроавтобус, об’їжджаючи фуру, що стоїть, не помітив пішоходів і збив дитину. На щастя, дитина залишилася живою, і зараз поліція з’ясовує винних у цій події. Тому тут і проводилися слідчі дії – замірялися відстані, уточнювався гальмівний шлях, звірялися показання батьків і пішоходів – учасників тієї ДТП. На основі даних цієї перевірки буде встановлено, хто має рацію, а хто винен у цій події.

ан 3
Приблизно о 20.30 рух було відкрито.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *