До уваги кам’янчан: найкращі програми для вивчення української мови

Багато українців, хто ще до 24 лютого спілкувався в побуті російською, бо так говорили в родині, навчили в дитинстві і так далі, прагнуть перейти на українську і вільно володіти рідною мовою. Проте задача може бути непростою.

На щастя, є спеціальні додатки, які стануть вам в нагоді. Про це детально – в матеріалі Styler нижче.

Вчимо і граємо. Українська мова

Завдяки цьому додатку, ви зможете вивчати українську мову граючи. Цей додаток чудово підходить, як для вивчення правопису, так і для орфографії.

Найкращі додатки, аби перейти на українську мову якомога швидше

Український правопис

В цьому застосунку, ви зможете з легкістю освоїти правопис. Навчатись тут можна у трьох режимах: “до помилки”, “на оцінку” та “помилки”.

Найкращі додатки, аби перейти на українську мову якомога швидше

ЗНО 2022. Українська мова і література

Мабуть, найкращий застосунок для практичних та теоретичних занять в телефоні. Тут ви знайдете теорію та зможете пройти тести для закріплення знань.

Найкращі додатки, аби перейти на українську мову якомога швидше

Дієві поради

Перейти на українську мову допоможуть “три кити” у вивчені будь-якої мови це – література, правопис та практика.

Також слід максимально оточити себе мовою, яку ви хочете вивчити. Відтак, вкажіть українську в налаштуваннях телефону, застосунків та сайтів, де це можливо.

Якщо хочете поглибитись у вивчення мови й точно знати, де ставиться наголос у слові “ненависть”, радимо ознайомитися з книгами відомого мовознавця Олександра Пономарева.

Зараз можна знайти в інтернеті його книги онлайн. Зокрема, “Культура слова: мовностилістичні поради” – стане вашою настільною книгою.

Найкращі додатки, аби перейти на українську мову якомога швидше

Крім того, в пригоді стануть блогери. Зокрема Андрій Шимановський, який в форматі вайнів пояснює українцям, як правильно говорити, щоб не грішити суржиком.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *