Юні актори з Кам’янського – лауреати всеукраїнського фестивалю

Друга молодша група Театральної майстерні «ГАРМОНІЯ» кам’янського театру ім. Лесі Українки під керівництвом Людмили Солянік здобула перемогу в номінації «Оригінальний жанр» у П’ятому всеукраїнському багатожанровому конкурсі «Битва жанрів».
В умовах війни конкурс проводився дистанційно. Вихованці «Гармонії» презентували виставу «Зал очікування» і отримали диплом Лауреатів конкурсу 1 ступеня у змішаній віковій категорії. Керівник групи і режисер-постановник вистави Людмила Солянік отримала від організаторів спеціальний «ДИПЛОМ-ПОДЯКУ» за вагомий внесок у розвиток та збереження національної культури і мистецтва, за величезний педагогічний талант, високий професіоналізм, цілеспрямованість та ефективні методи виховання, які сприяють розвитку творчого потенціалу талановитих дітей та молоді.
Учасниками конкурсу «Битва жанрів» цьогоріч стали кілька сотень творчих колективів та сольних виконавці без вікових обмежень з різних куточків України.  Організатори конкурсу підкреслюють, що його основною метою є популяризація дитячої та юнацької творчості в Україні, розвиток та підвищення професійної майстерності учасників конкурсу та виявлення кращих і оригінальних особистостей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *