На Дніпропетровщині поліція вилучила цілий арсенал зброї

У Павлограді поліцейські вилучили зброю та боєприпаси.

9 серпня поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції  в ході відпрацювання міста зупинили підозрілого чоловіка. Під час перевірки особистих речей у останнього в сумці виявили та вилучили Автомат Калашникова, 120 набоїв калібру 5,45, гранату Ф-1 та запал до неї. 25-річного чоловіка доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Слід зазначити, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Цього ж дня, на одному з блокпостів поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Peugeot». При перевірці в салоні автівки правоохоронці виявили 30 набоїв до Автомату Калашникова.

Боєприпаси направили на експертне дослідження. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення походження боєприпасів та всіх обставин злочину.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *