У Кам’янському п’яний мопедист намагався підкупити поліцейських

За дачу хабара поліцейському у Кам’янському затримали 26-річного чоловіка. За десять тисяч гривень порушник намагався уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

9 серпня, о 12:10, під час патрулювання території району поліцейські відділу реагування патрульної поліції Кам’янського РУП звернули увагу на водія мопеда, який рухався без мотошолома та не користувався покажчиками повороту під час зміни напрямку руху.

Інспектори зупинили водія та встановили, що 26-річний чоловік керує транспортним засобом із явними ознаками сп’яніння. Під час складання адміністративних матеріалів, щоб уникнути відповідальності за порушення, чоловік запропонував поліцейським хабар. Правоохоронці попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте чоловік поклав гроші у службовий автомобіль.

Щоб задокументувати цей факт, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка чи надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *