Дніпровський політик про чемпіонат України та заміну телеканалу Ахметова

Президент Української Асоціації футболу, екс-нардеп від Дніпра Андрій Павелко розповів про перебіг підготовки до чемпіонату України.

«В Будинку футболу разом із виконавчим директором УПЛ Євгеном Диким і першими віце-президентами УАФ Олексієм Михайличенком, Анатолієм Демяненком, Олегом Протасовим, Аланом Плієвим і Вадимом Костюченком обговорили з представниками клубів УПЛ підготовку до старту чемпіонату. До першого матчу турніру залишається близько двох тижнів, а питань, які потрібно вирішити, ще чимало.
Зокрема, зараз на фінальній стадії погодження з військовими, правоохоронцями і обласними ОВА протоколу безпеки проведення змагань. Безпека — пріоритет №1! Адже мова йде не тільки про поєдинки УПЛ, а й про матчі чемпіонату ПФЛ, жіночих клубних команд і U-19. Паралельно триває дискусія щодо створення єдиного телепулу трансляцій поєдинків УПЛ. Наявна пропозиція, у разі погодження усіма клубами Ліги, забезпечить мільйони наших вболівальників і в Україні і в інших країнах Європи, куди з початком повномасштабної агресії росії виїхало багато наших співгромадян, якісною трансляцією ігор улюблених команд.
Паралельно шукаємо можливості для підтримки клубів у цей складний час. Зокрема, для фінансуванні арбітражу. Важлива запорука успішного старту першого в історії футболу чемпіонату в умовах повномасштабної війни і подолання всіх перешкод на цьому шляху, — це єдність і взаємопідтримка клубів-учасників. Адже у всіх спільна мета — перемога України і відродження українського футболу! Дякую всім представникам і керівникам клубів за конструктивний діалог і співпрацю! Слава Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!», – пише Павелко в соцмережах.

Цікавою є ініціатива про створення єдиного телепулу трансляцій матчів Української професійної ліги. Як відомо, раніше цим займалися переважно телеканали з медіа-холдингу Ріната Ахметова. Проте, місяць тому Ахметов закрив свої медіа-проекти. Цікаво, на якому телеканалі тепер будуть трансляції? Якщо, звісно, будуть…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *