Гороскоп на 12 серпня 2022 року

Овен

Цей день відрізняється сприятливим емоційним фоном. У Овнів гарний настрій, на брак оптимізму скаржитися не доводиться. Якщо поруч хтось сумує, до речі виявляється ваше почуття гумору — вам вдається підняти настрій тим, хто засумував, або розрядити обстановку жартом.

День підходить для покупок і укладення угод. Можна робити інвестиції у власний бізнес. Можуть виникнути розбіжності з жінками, особливо важко виявляється порозумітися зі старшими родичками. А ось з чоловіками ви легко знаходите спільну мову.

Телець

Ви довіряєте тільки своїм поглядам на життя і не хочете брати до уваги реальний стан речей. Це може стати причиною серйозних промахів, помилок, виправлення яких відніме багато часу. Егоїзм і надмірна гордість послужать Тельцям погану службу.

Бажана обережність і обачність у всьому. Необхідний жорсткий контроль над фінансами, потрібно відмовитися від зайвих витрат, спонтанних покупок. Не беріть участь в азартних іграх і будь-яких авантюрах. День підходить для зустрічей зі старими друзями, відновлення давніх зв’язків.

Близнюки

Важкий день. Імовірність втрат дуже велика; ви повинні бути гранично обережні, щоб уникнути їх. Ви дуже гостро реагуєте на все, що відбувається навколо, за будь-якою неприємністю готові побачити майбутню катастрофу і крах всіх надій. Близьких ображають ваші підозрілість і ревнощі.

Прагнення до змін (і змін негайних) може штовхнути вас на необачні вчинки. Цей день запам’ятається багатьом Близнюкам у зв’язку з численними випробуваннями і перевірками на міцність, які він приносить. Кращі представники знака вийдуть зі складних ситуацій переможцями.

Рак

Це несприятливий і виснажливий день. Потрібно працювати не покладаючи рук, щоб домогтися хоч якогось результату. Треба відзначити, що далеко не всі Раки сповнені ентузіазму і готові на трудові подвиги. Більшість представників знака і раді б доручити виснажливу роботу кому-небудь іншому, але такої можливості їм не випаде.

Велика ймовірність конфліктів, причому чим важливіша для вас та чи інша особа, тим складніше знайти з нею спільну мову. Є небезпека втратити повагу і довіру людей, які неодноразово підтримували вас в складних ситуаціях.

Лев

Не можна сказати, що цей день якось особливо хороший, але ви у відмінному настрої і вам багато що по плечу, так що приводи для радості є. Вдається знайти людей, які підтримують ваші ідеї і допомагають в реалізації ваших задумів. Радість від зустрічі зі старими знайомими напевно буде взаємною.

Цей день підходить Левам для вирішення складних питань і заплутаних проблем. Ви не шкодуєте часу на те, щоб розібратися, що до чого, і праці ваші виявляються не марними. Честолюбство і підприємливість сприяють успіху в справах.

Діва

Цей день обіцяє Дівам успіх у фінансових справах; можливі значні грошові надходження. Найбільш вигідними будуть угоди, що стосуються нерухомості — її можна продавати, купувати, знімати або здавати. Перед представниками знаку, які планують переїзд, відкриються нові перспективи.

Добре складаються поїздки, в дорозі можна зав’язати цікаві знайомства. А ось вдома обстановка буде досить напруженою, так що неприємні моменти не виключені. Можлива втрата дрібних, але цінних речей.

Терези

Сприятливий день з фінансової точки зору, можливі грошові надходження. Покупки виявляться вдалими, можна дозволити собі придбати щось не дуже потрібне, але надзвичайно симпатичне. Цей день гарний для відпочинку в дружній компанії, відвідування світських заходів. Самотніх представників знаку очікують багатообіцяючі знайомства.

День підходить для серйозних роздумів про майбутнє; можна будувати далекосяжні плани. Терезам вдається знайти спільну мову з близькими. Ефективним виявляється об’єднання зусиль, можна реалізовувати спільні плани, вирішувати спільні проблеми.

Скорпіон

Вдалий день, добре підходить для вирішення багатьох питань. Ви серйозні і уважні, жодна дрібниця не вислизне від вашого погляду. Ваша особа викликає підвищений інтерес у представників протилежної статі; буде чимало можливостей зав’язати багатообіцяючі знайомства.

Цей день як не можна краще підходить Скорпіонам для вирішення серйозних питань будь-якого роду. Важливі рішення ви приймаєте спокійно, без поспіху, керуючись здоровим глуздом, а не емоціями. Вами практично неможливо маніпулювати, недоброзичливці не в силах нашкодити вам.

Стрілець

Напружений день, що приносить Стрільцям масу різнокаліберних неприємностей. Вам хотілося б залишитися наодинці з собою, щоб спокійно все обміркувати, але така можливість навряд чи випаде. Ви втрачаєте довіру до людей (треба визнати, що небезпідставно), часто реагуєте на будь-які спроби звернутися до вас різкістю.

Ви схильні забувати про дані раніше обіцянки, проявляти легковажність. Це може стати причиною серйозних втрат. Постарайтеся не ображати людину, яка вам по-справжньому важлива: якщо сьогодні спалахне сварка, швидко помиритися навряд чи вдасться.

Козоріг

День інтенсивного спілкування і нових знайомств. Доведеться взяти участь у реалізації якогось спільного проєкту. Треба сказати, що спочатку ви поставитеся до нього без особливого ентузіазму, а ось потім зміните свою думку. Майте на увазі, що ви далеко не завжди будете лідером; вміння вчасно піти в тінь дорогого коштує.

Емоційний фон не відрізняється стабільністю, можливі напади дратівливості, невдоволення собою і оточуючими. Досить дрібниці, щоб Козороги втратили душевну рівновагу. Побутові проблеми можуть здатися нерозв’язними.

Водолій

Велика частина цього дня проходить під впливом позитивних тенденцій. Ви відмінно проводите час, отримаєте масу позитивних емоцій. Можна дозволити собі просто плисти за течією — вона допоможе вам дістатися саме туди, куди ви прагнете потрапити. Перша половина дня сприятлива для контактів і нових знайомств.

На жаль, з наближенням вечора ситуація погіршується. Ви стаєте більш нетерплячими і дратівливими. Виникають дрібні непорозуміння, через які деякі Водолії абсолютно виходять з себе.

Риби

Риби життєрадісні, енергійні, сповнені ентузіазму. Це допомагає у вирішенні багатьох проблем і додає вам привабливості — сьогодні багато хто хоче мати з вами справу. Ви не випускаєте з уваги дрібні деталі; спостережливість виявляється корисною не тільки вам, але і вашим близьким. День підходить для покупок, в тому числі великих.

При реалізації якихось спільних проєктів можуть виникнути труднощі і розбіжності, не виключені сварки. Втім, ви проявляєте поступливість, коли це необхідно, тому конфлікти не приймають затяжного характеру.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *