У Кам’янському закрилася легендарна піцерія «Челентано»

Піцерія «Челентано» у лівобережній частині міста була одним із перших закладів фаст-фуду у Кам’янському (тоді ще – Дніпродзержинську). Відразу після відкриття піцерія стала одним із найпопулярніших місць відпочинку мешканців лівобережжя. Тут можна було замовити не тільки піцу, яка справді була смачнішою і тоншою, ніж в інших закладах, а й скуштувати інші страви: здебільшого різноманітні салати та млинці зі всілякою начинкою.
Згодом у приміщенні піци відкрився ще один зал, де розташувався бар з усілякими напоями та коктейлями, а для любителів японської кухні тут також почали готувати фірмові  роли.
Додатковим плюсом, що приваблював відвідувачів, був оригінальний дизайн приміщення, його продумане планування та професійний привітний персонал.
Однак згодом популярність цього закладу почала знижуватися. З’явилися численні конкуренти, маркетинг та рекламні кампанії яких відрізнялися оригінальністю і навіть якоюсь агресивністю. Та й асортимент страв та напоїв у конкурентів був більш привабливим та різноманітним. Поступово піцерія «Челентано», де у найкращі роки часом не можна було знайти вільного місця, спорожніла. Два-три зайняті столики для закладів такого типу – це явна ознака його регресу. Тому цілком закономірно, що на будівлі з’явилася вивіска нового закладу. Тепер тут розташувалося Sity BistroMIX-MAX. Подивимося, чи зможе новий заклад відродити колишню славу гастронома цього місця.

бистро

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *