Під Дніпром гості жорстоко вбили господаря дому

12 серпня, о 6:32, до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць с. Павлівка Синельниківського району горить приватний будинок. Виїздом встановлено, що після гасіння пожежі в спальній кімнаті  виявлено тіло господаря будинку із ножовими пораненнями грудної клітини.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці відділення поліції № 1 Синельниківського районного управління поліції встановили причетних до злочину чоловіків. Ними виявилися односельчани потерпілого.

Як з’ясувалося, того дня в гостях у господаря будинку перебував нападник з іншим односельчанином. Під час спілкування між 29-річним злодієм та потерпілим виникла сварка, в ході якої зловмисник наніс чоловіку 6-ть ножових поранень. В той час інший односельчанин, який побачивши це ніяк не завадив вчиненню злочину. Після чого чоловіки підпалили диван в одній із кімнат будинку, де і залишили тіло потерпілого.

Наразі одного із зловмисників – 35-річного чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Місцезнаходження іншого встановлюється, вживаються заходи щодо його   затримання.

 

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *