Робота ДСНС Кам’янського району за минулий тиждень

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили 41 оперативно-рятувальні виїзди, з них: 26 разів на пожежі, 4 рази  на гасіння пожежі в іншому районі виїзду, 5 разів на допомогу населенню та екстреним службам, 3 рази на інформацію про подію не підтвердилась, 2 рази на хибне спрацювання АПС та 1 раз на підгоряння їжі. Загалом за минулий тиждень врятовано 6 осіб, травмованих не було, 1 особа нажаль загинула.

Серед основних подій, що про відбулись на території міста Кам’янське:

8 серпня о 15:50 рятувальників повідомили про випадок, що стався на березі річки Дніпро поблизу вулиці Набережна Дніпровського району міста.

Очевидці розповіли, що хлопець пішов купатися та зник із поля зору. За вказаною адресою було залучено водолазів-рятувальників міста Дніпро та чергове відділення 9-ої державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпроперовській області.

Залишені речі 14-ти літнього підлітка знаходились на березі річки. Рятувальники разом із співробітниками поліції здійснили поверхневий огляд прибережної зони, а водолази-рятувальники за допомогою спеціального спорядження здійснили обстеження підводної акваторії водойми – загалом обстежено 2400 кв.м., тіло не було знайдено.

Протягом дня, 9 серпня, на місці працювали водолази-рятувальники обласного центру. Загалом обстежили 2500 кв. м. підводної акваторії на глибині 6 м. Зниклого підлітка не виявлено.

10 серпня станом на 12 год. 00 хв. тіло потонулого підлітка виявлено на поверхні води на відстані 150-200 м від берега.

13 серпня о 03:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення пожежі на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку, що на вулиці Олекси Сокола Заводського району міста.

За викликом негайно направлено чергові караули 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ – два відділення та автодрабину. По прибуттю першого відділення було встановлено, що полум’я охопило спільний тамбур та приміщення двох поруч розташованих квартир на четвертому поверсі.

Під час ліквідації пожежі, вогнеборці врятували 4 людини. Через сходову клітину виведено з палаючих квартир двох жінок, 1956 та 1952 років народження. Ще двох чоловіків, 1976 та 1987 років народження, врятовано за допомогою автодрабини. Внаслідок пожежі пошкоджено речі домашнього вжитку одразу двох квартир та майно в тамбурі на загальній площі 40 кв.м.

Пожежу ліквідовано о 04:13. До місця виклику залучено 17 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *