На Дніпропетровщині поліцейські видворили з України чотирьох нелегалів

Порушники міграційного законодавства знаходились у пункті тимчасового перебування іноземців або осіб без громадянства.

За рішенням суду троє громадян рф та один громадянин Молдови підлягали примусовому видворенню за межі  України. Поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі співробітниками Державної міграційної служби в Дніпропетровській області та УСБУ в Дніпропетровській області доставили чотирьох іноземців до державного кордону та видворили їх за межі нашої держави.

50-річний росіянин прибув до України у 2000 році, згодом втратив паспорт та проживав у нашій державі без документів. 33-річна росіянка незаконно перебувала на території України з квітня 2009 року. 56-річний громадянин російської федерації прибув до нашої держави у 2013 році та не виїхав у встановлений термін. Він перейшов на нелегальне становище та оселився в одному із селищ Синельниківського району.

Всіх росіян встановили та відносно них склали адміністративні протоколи. Після цього було прийнято рішення про їх повернення до країни походження. Нелегали проігнорували вимогу закону та  залишилися  в України. Тоді їх затримали, помістили до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства й видворили за межі України примусово.

Також з України видворили ще одного нелегала – 47-річного громадянина республіки Молдова. Чоловік прибув до України у 2015 році та скоїв ряд злочинів, за що був притягнутий до кримінальної відповідальності. Після звільнення з виправної колонії  за рішенням суду його було доставлено до пункту пропуску та примусово видворено на батьківщину.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *