У Кам’янському чоловік вистрілив в обличчя колишній співмешканці

Житель Кам’янського вирішив позбавити життя себе і свою співмешканку через стосунки, що не склалися. Але щось пішло не так: усі залишилися живі, а стрілець «сів».

Пригода сталася ще у березні 2018 року, але остаточний вирок суддя Баглійського суду ухвалив лише наприкінці липня поточного року. Вирок опубліковано на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

Того злощасного дня, коли сталася НП, чоловік взяв травматичний пістолет, який зберігав у себе вдома, і пішов «на розбирання» у кафе, де працювала його колишня співмешканка.

Жінка пояснила настирливому кавалеру, що не хоче повертатися до нього, і попросила вийти з кафе. Тоді чоловік витяг пістолет, і схопив її за голову, приставив зброю впритул під ліве око, і вистрілив. Але цього стрілку виявилося замало, він вирішив добити жертву, і зробив ще три постріли в обличчя. А потім, щоб уникнути кримінальної відповідальності, двічі вистрілив собі у скроню та в потилицю, після чого втратив свідомість. На щастя, усі вижили.

Жінці вчасно надали медичну допомогу, а стрілець прийшов до тями і сам пішов додому. Він не визнав своєї провини в суді, а взагалі заявив, що мовляв, вона в кафе під час сварки кинулася на нього з ножем, ударила ним йому в шию, і він був змушений оборонятися. В обличчя стріляти він теж не хотів, так сталося випадково, адже він нібито був поранений і не міг контролювати свої дії. Крім того, він заявив, що з моменту події минуло досить багато часу, і він міг неодноразово позбавити життя, але не зробив цього, що говорить про те, що нічого подібного він не робив.

Жінка розповіла зовсім іншу версію. Із обвинуваченим вона прожила у цивільному шлюбі 3,5 роки. Потім пішла від нього. Згодом він почав писати та намагався її повернути. А коли він прийшов до неї на роботу і почув чергову відмову, сказав, що будемо разом на небесах, і витяг пістолет. Коли в неї вистрілили, вона не знепритомніла, і вся закривавлена ​​вибігла за допомогою до сусіднього кафе, де їй викликали «швидку», а він так і залишився лежати на підлозі, доки прийшов до тями.

Жінку прооперували у лікарні Мечникова у Дніпрі, але її обличчя залишилося понівеченим, у шрамах. Свідком того, що відбувається, стала робітниця сусіднього кафе, вона чула кілька хлопків, а потім побачила, як до неї забігла закривавлена ​​жінка, якою вона викликала «швидку».

Інші свідки негативно відгукувалися про винного чоловіка. Донька розповіла, що він був дуже агресивним із матір’ю, коли вони жили разом, багато пив. А після того, як вистрілив у неї, навіть не поцікавився станом здоров’я та не запропонував жодної допомоги. Від подруги суд дізнався, що він погрожував потерпілій, якщо та не повернеться до нього. Суд повністю став на бік потерпілої, чоловіка визнали винним у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), та призначили їй покарання у вигляді 7 років та 6 місяців позбавлення волі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *