У Кам’янському театрі імені Лесі Українки відбулася вистава з відомими українськими зірками

Все, що відбувається зараз, сприймається інакше. Тому і гастролі українських зірок до нашого міста стають не просто приємною подією для поціновувачів театру, а справжнім святом. Вчора на Новій сцені Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки вітали гостей з Києва у виставі «Чоловік моєї дружини».

В Академічному театрі драми і комедії на Лівому березі Дніпра, звідки приїхали наші гості, багато талановитих та яскравих акторів, тож була нагода побачити на сцені Володимира Горянського, Олесю Жураківську та Костянтина Костишина.

гор 1
Отже, на порозі звичайної квартири звичайного чоловіка одного разу з’являється незвичайний гість, який виявляється абсолютно законним чоловіком його дружини. Власне, навколо цього й починаються розгортатися події. Два чоловіка кохають одну жінку. Це може бути драмою, а може й комедією. І глядач спостерігає за такими дивними стосунками, де двоє дуже різних людей страждають від ревнощів, намагаються покарати та пробачити, розібратися у чужих і власних взаємовідносинах та помилках, а головне – зрозуміти жінку, через яку все це відбувається. Вражала надзвичайна майстерність Володимира Горянського та Костянтина Костишина, які кожну фразу, жест, інтонацію, рух перетворювали на окрему маленьку виставу. Проте поява головної героїні у виконанні Олесі Жураківської стала тим феєрверком, від якого вже погляд відвести було просто неможливо. Яскрава, харизматична, впевнена у собі жінка, яка може бути ніжною, грайливою, власною та навіть деспотичною, переконувала всіх у своєму праві бути щасливою так, як вона це розуміє сама. І спостерігаючи за цією фантастичною грою, глядач переконується – так, вона це право має, бо вона може зробити щасливими тих кого любить, та й для них вона попри все залишається найкращою, найжаданішою, найгарнішою.

гор 2
Особливістю цієї п’єси є те, що успіх вистави залежить саме від акторської майстерності виконавців і того, наскільки склався їх ансамбль. Вчора на сцені ми побачили абсолютну гармонію сюжету, гри, декорацій, музичного оформлення, а головне – тієї атмосфери, що виникає завдяки цьому.  Спектакль дуже смішний, динамічний і позитивний, який дає можливість пережити за один вечір безліч добрих і гарних емоцій. Після закінчення вистави я почула, як хтось із глядачів назвав це «шаленим задоволенням», і я думаю, що таку оцінку дали б всі, хто був присутній в залі. Власне, це один з кращих спектаклей, який мені довелось побачити, і дуже добре, що у наших глядачів зараз є така можливість.

гор 3
Вистава почалась трохи пізніше – повітряна тревога вносить свої корективи, проте це не зіпсувало настрій сотням глядачів. Зал був повний, і це дуже добрий знак, тому що театр – завжди життя, незважаючи ні на що.
Світлана Садовенко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *