Categories: Це цікаво

Стартує прем’єра серіалу Тіма Бертона про сімейку Адамсів

Вже зовсім скоро на нас очікує зустріч з колоритними персонажами сімейки Адамсів – у новому серіалі Netflix “Венздей”. Він розкаже про Венздей Адамс – бліду дівчинку з двома косичками, яка любить павуків, рідко посміхається та дуже допитлива. Працює над серіалом режисер Тім Бертон.

Головну роль грає 19-річна американська акторка Дженні Ортега. До неї доєдналися Кетрін Зета-Джонс і Луїс Гусман, які грають Мортішу і Гомеса, і Ісаак Ордонез, який грає її брата Пагслі. Також у серіалі з’являться Гвендолін Крісті, зірка “Гра престолів” та “Піщаного чоловіка” та Крістіна Річчі, яка грала Венсдей в фільмі “Сімейка Аддамсів” в 1991 році.

На перших чорно-білих кадрах, що прилюднив Netflix, можна побачити всю сімейку: Мортішу Адамс у підкреслено сексапільному вбранні, Венздей у готичному платті з комірцем, Гомеса з розкішною зачискою та Пагслі. Автори серіалу обіцяють, що “Венздей” стане історією про дорослішання. Так, сюжет зосередиться навколо її навчання в Академії Невермора, де дівчинка намагається оволодіти своїми екстрасенсорними здібностями, зупинити жахливе вбивство жителів міста і розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому — і все це паралельно з розвитком її нових стосунків.

Шоураннери “Венздей” – творці популярного містичного серіалу «Таємниці Смолвіля» Ел Гоф і Майлз Міллар. Ми побачимо “Вендздей” вже восени цього року.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі 12-річна дівчина “накачалася” алкоголем і потрапила до лікарні

До однієї з лікарень Дніпра потрапила 12-річна дівчина, в якої виявили алкогольну інтоксикацію, передає "Відомо"…

10 години ago

У Кам’янському стартував довгостроковий творчий проєкт «АРТ-терапія – лікуємо мистецтвом» (відео)

На арт-заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Викладачі мистецьких шкіл міста, бібліотекарі, керівники творчих гуртків…

10 години ago

Мешканець Кам`янського району пограбував перехожого

У Верхівцеве поліцейські затримали 22-річного зловмисника, який пограбував перехожого. Під приводом надання допомоги підозрюваний викрав…

10 години ago

Братовбивство під Дніпром

У Нікополі поліцейські повідомили про підозру 37-річному нападнику, який побив рідного брата до смерті. Конфлікт…

11 години ago

Театр Кам’янського розігрує квитки

Театр ім. Лесі Українки розігрує два запрошення на дві персони кожне на оперету “ЛЕТЮЧА МИША”,…

11 години ago

Дніпропетровщину атакували дронами

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вчора до пізнього вечора російська армія била по…

11 години ago