Кам’янське: “гуманітарка” замість танців. Фото

У Кам’янському знову роздають гуманітарну допомогу. Видача відбувається у Центральному парку.

Акцію організовано Фондом розвитку Кам’янського. В адміністративній будівлі парку гуманітарну допомогу одержують малозабезпечені жителі Кам’янського, причому видача відбувається одразу у двох місцях для того, щоб не збиралася велика черга. Камянчани отримують допомогу за сприяння благодійної організації ADRA. Також сьогодні допомогу отримують вимушені переселенці, які мешкають у Кам’янському.

люди

Цікаво, що великовантажний автомобіль із гуманітаркою заїхав на територію колишнього танцювального майданчика, а допомогу видають на вході на майданчик там, де колись люди купували квитки та ходили на дискотеку.

фура

Сьогодні прибуло близько тисячі комплектів допомоги, видача відбувається організовано і вже вступила до завершальної фази. Порядок підтримують співробітники поліції та ДСНС.

– Гуманітарна допомога для мешканців Кам’янського видається вже третій день, за цей час ми роздали понад 2 тис. комплектів. Хочу закликати всіх громадян не створювати паніки та не влаштовувати скандали у чергах. Допомога отримають усі ті, хто її потребує, – зазначив керівник Фонду розвитку Кам’янського Максим Чехута.

люди

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *