Скандальну Денисову виріжуть із шоу «Танці.World of Dance»

Головну осінню прем’єру телеканалу СТБ – танцювальний проект “Танці.World of Dance” покажуть в ефірі без Тетяни Денисової. Нагадаємо, планувалося, що хореграф Денісова в компанії з Максом Чмерковським та Євгеном Котом засідатимуть у журі популярного телешоу.

Денисова тривалий час працювала в українському проекті «Танцюють всі!», але у 2016 році стала наставником та хореографом російського шоу-проекту «Танці» та працювала у проекті п’ять років. З початку повномасштабної війни в Україні вона ніяк не прокоментувала нападу РФ, а пізніше продовжила зйомки в російському телешоу. Тетяна Денисова має український паспорт. Раніше медіагрупа Starlight Media ухвалила рішення про заборону участі громадян Росії у майбутніх проектах та серіалах, а також громадян України, які продовжують співпрацю з країною-агресором, тому кадри з Денисовою виріжуть, а сам проект перемонтують. Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту у Instagram.

«Один із суддів проекту, громадянка України Тетяна Денісова, відмовилася від публічного засудження російського терору та заяв на підтримку України. У зв’язку з цим телеканалом СТБ ще навесні було ухвалено рішення припинити подальшу співпрацю з Денисовою та виключити її появи у головній танцювальній прем’єрі осені. Щоб реалізувати ухвалене рішення, канал перемонтував зняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі», – йдеться у заяві.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *