У Кам’янському продають школу, заводи та руїни

Ринок комерційної нерухомості наповнений різними пропозиціями: можна купити кафе, офіс, виробничі приміщення та інше. Але є й пропозиції дуже незвичайні. Всі оголошення розміщено на сайті ОЛХ.

Зі школи – до котеджного містечка

У Кам’янському продають колишню школу №33. У ній, після закриття, якийсь час була єврейська школа Ор-Авнер, але потім вона перебазувалася в синагогу. Тепер школу продають, і пропонують зробити там котеджне містечко з магазином та житловими будиночками поблизу.

«Вашій увазі пропонується унікальний, ексклюзивний об’єкт у тихому, екологічному та максимально озелененому районі правого берега м. Кам’янське – Дніпробуд, вул. Освітня, 19 (колишня назва Харитонова). На Дніпробуді є школа, садок, лікарня, Дніпровський державний технічний університет, Енергетичний технікум, міський пляж.
Об’єкт є колишнім будівлею школи з прилеглої території», – йдеться в оголошенні.

Продавець зазначив, що будова складається з чотириповерхової будівлі загальною площею 3778,3 м2, які розташовані на земельній ділянці 1,1561 га, за потреби можна розширити ділянку ще на 0,5 га. Об’єкт забезпечений усіма необхідними комунікаціями: газ (у будівлі встановлені газові котли), вода та каналізація, електрика 80 кВт (трифазне харчування).«Чим цікава ця пропозиція – сама будова та прилегла територія дозволяють організувати котеджне містечко, під яке було підготовлено проект (документація додається до пропозиції).
Призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку. Як варіант можна змінити або підкоригувати призначення земельної ділянки під основною будівлею, перший поверх відвести під комерційну нерухомість для продуктового супермаркету, прибудувати МАФи для організації активної продуктової зони даного району, а на вільній ділянці добудувати житлові будиночки», – радить продавець.

Вартість пропозиції: 67 $ / м2.

Готовий завод

Можливо, не витримав важких часів завод «Метиз», що на вулиці Широкій. Підприємство виставили на продаж за 92191500 грн.

«Продам діюче виробниче підприємство, що спеціалізується на виробництві дроту та металовиробів. Максимальні обсяги виробництва – до 7000 тонн/місяць. Територія близько 7,87 га з критими та відкритими площами. Кількість критих площ понад 15 000 кв.метрів, відкритий підкрановий майданчик з підходящою до неї залізницею понад 1000 кв.метрів. Усі вантажопідіймальні механізми діють.
Обладнання та всі цехи знаходяться у власності підприємства.
Охороняється повністю огороджена територія, охорона, відеоспостереження, три окремі в’їзди. Два сучасні адміністративні корпуси, побутівки, лазні, гаражі», – йдеться в оголошенні.

Також зазначено, що підприємство має діючу залізничну гілку, яка одночасно може приймати 20 залізничних вагонів, власний Інструментально-механічний цех (токарка, зуборізка, фрезерування), електропідстанцію на 3 000 кВт та автозаправну станцію.

Автор оголошення зазначає, що капітальних інвестицій для запуску виробництва на повну потужність не потрібно, але виробництво можна суттєво розширити, тоді капіталовкладення не завадять.

Багатостраждальний пивзавод

Вже багато років у Кам’янському продають будинок, розташований на лівому березі, колись там був пивзавод.

«На огородженій території знаходяться чотирирівневий будинок (готовність 95%, без урахування внутрішніх оздоблювальних робіт) площею 2500 кв. м, господарський блок, навіси, гаражі. Будівля збудована з червоної цегли, покрівля виготовлена ​​з дорогих, якісних матеріалів (керамічна черепиця, доставлена ​​з Польщі). Проведено геологію та аналіз стану будівлі. Комунікації – електрика (80 квт), центральний водопровід, каналізація. Земельна ділянка – 1.24 га, у постійному користуванні. Власник – юридична особа, предмет продажу – корпоративні права. Ділянка знаходиться у мальовничому, екологічно чистому районі на березі дренажного каналу. Прекрасно підійде для будь-якого виду бізнесу, під виробництво, клініку, медичний центр, офіси, готель, апартаменти тощо. Частину території, засаджену сосновими деревами, можна облаштувати для відпочинку та прогулянок. Розмір ділянки дозволяє розмістити тут паркування для автотранспорту», ​​- йдеться в оголошенні.

За колишній пивзавод хочуть 700 000 доларів.

Закинута будівля на «червоній лінії»

По проспекту Аношкіна,102А продається недобудований, покинутий, будинок. Без вікон, дверей та даху. Але, продавець зазначає, що перевагою такої нерухомості є місце розташування – з виходом на «червону лінію», з чудовою транспортною розв’язкою, а поряд розташований Економічний коледж.

За таку пропозицію автор оголошення хоче 516 272 грн.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *