Американські кам’янчани допомагають Кам’янському

До Кам’янського надійшла чергова партія гуманітарної допомоги для української армії із США.

Про це повідомляє лідер профспілки “Металургів Каметсталі”, волонтер Олег Нагорний.

«Отримав від відомого громадського діяча Леоніда Бройтмана (Leonid Broytman) з міста Кам’янське (Дніпропетровська область) чергову партію військового обмундирування та предметів гігієни. Це стало можливим завдяки волонтерській допомозі пані Ольги Сальман (Olga Salman) з Нью-Йорка (США), доньки одного з колишніх керівників агломераційного виробництва ДМК (нині «КАМЕТСТАЛЬ») Михайла Сальмана, яка об’єднала вихідців з Кам’янського, що мешкають у Сполучених Штатах Америки.
В черговий пакет допомоги для українських військових цього разу увійшли берці, наколінники та налокітники, виробництва всесвітньовідомої компанії «5.11», спеціальні військові шкарпетки, здавлюючі пов’язки для кінцівок, вологі серветки, індивідуальні марлеві пов’язки та засоби гігієни.
Всі вище вказані речі нами особисто передано бійцям одного з зенітно-ракетних дивізіонів ЗСУ, які боронять небо нашої країни на східному фронті. Українські вояки дуже вдячні американським друзям за підтримку. Ваша допомога підвищує рівень оснащення та боєздатність Збройних Сил України!
Дякуємо!!!
Разом ми сила!
Все буде Україна!
Freedom or Death!», – пише Нагорний у своєму фейсбуці.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *