Багато залежить і від заправки. Магазинний майонез тут буде зайвим. Щоб цей салат був більш пікантним, додайте до якісної оливкової олії трохи гірчиці та винного або яблучного оцту. Якщо у вас немає консервованої квасолі, можете відварити звичайну.
Складові
Буряк 400 г, Часник 1 зуб., Кінза 40 г, Кунжут 2 ст. л., Консервована квасоля 240 г, Оливкова олія 4 ст. л., Гірчиця 1 ч. л., Винний оцет 1 ст. л., Сіль, Чорний перець (мелений) до смаку.
Приготування
Відваріть буряк до готовності, остудіть, очистіть і натріть на тертці. Видавіть великий зубчик часнику.
Квасолю з банки пересипте в друшляк і промийте холодною кип’яченою водою. Додайте до буряків. Туди ж відправте подрібнену кинзу і кунжут.
Змішайте оливкову олію, столову гірчицю, оцет, сіль і перець. Можете додати інші спеції за бажанням. Заправте салат соусом і добре перемішайте. Дайте закусці настоятися протягом 15 хвилин.
Квасоля зробить буряковий салат поживним. Тарілочки буде достатньо для легкої вечері. Якщо ви не любите кінзу, тоді спробуйте замінити її на петрушку чи кріп. Смак, звичайно, стане іншим, але точно не погіршиться.
Перша змагальна частина, яка складалася з 5-ти турнірів різних вікових груп, відбулася 17-18 травня. Окрім…
Відома американська оскароносна акторка Кеті Бейтс приголомшила схудненням на 45 кілограмів. У зірки Голлівуду були доволі пишні…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 16.05.2025 по 23.05.2025 було…
Театр ім. Лесі Українки презентував репертуар червня, передостаннього місяця 45 театрального сезону. Перегляньте уважно, можливо…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Разом із начальником Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм…
У Дніпрі поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні містянина. На вулиці Незалежності нападник вирвав з рук потерпілого…