Багато залежить і від заправки. Магазинний майонез тут буде зайвим. Щоб цей салат був більш пікантним, додайте до якісної оливкової олії трохи гірчиці та винного або яблучного оцту. Якщо у вас немає консервованої квасолі, можете відварити звичайну.
Складові
Буряк 400 г, Часник 1 зуб., Кінза 40 г, Кунжут 2 ст. л., Консервована квасоля 240 г, Оливкова олія 4 ст. л., Гірчиця 1 ч. л., Винний оцет 1 ст. л., Сіль, Чорний перець (мелений) до смаку.
Приготування
Відваріть буряк до готовності, остудіть, очистіть і натріть на тертці. Видавіть великий зубчик часнику.
Квасолю з банки пересипте в друшляк і промийте холодною кип’яченою водою. Додайте до буряків. Туди ж відправте подрібнену кинзу і кунжут.
Змішайте оливкову олію, столову гірчицю, оцет, сіль і перець. Можете додати інші спеції за бажанням. Заправте салат соусом і добре перемішайте. Дайте закусці настоятися протягом 15 хвилин.
Квасоля зробить буряковий салат поживним. Тарілочки буде достатньо для легкої вечері. Якщо ви не любите кінзу, тоді спробуйте замінити її на петрушку чи кріп. Смак, звичайно, стане іншим, але точно не погіршиться.
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 3 липня в бою поблизу населеного пункту Петропавлівка…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології прогнозується метеорологічне явище. У найближчу годину зі збереженням до кінця…
Українські артисти Надя Дорофєєва та Позитив, які раніше виступали разом у складі гурту "Время и Стекло", захопили довгоочікуваним…
У Кам’янському відбувся один з найяскравіших матчів чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та…
На кар’єрі в селі Новомиколаївка внаслідок стрілянини травмовано двоє осіб. Про це повідомляють у поліції…
Про перевірку роботи комунальних служб доповів мер Андрій Білоусов. "Провів робочу нараду з генеральним директором…