Багато залежить і від заправки. Магазинний майонез тут буде зайвим. Щоб цей салат був більш пікантним, додайте до якісної оливкової олії трохи гірчиці та винного або яблучного оцту. Якщо у вас немає консервованої квасолі, можете відварити звичайну.
Складові
Буряк 400 г, Часник 1 зуб., Кінза 40 г, Кунжут 2 ст. л., Консервована квасоля 240 г, Оливкова олія 4 ст. л., Гірчиця 1 ч. л., Винний оцет 1 ст. л., Сіль, Чорний перець (мелений) до смаку.
Приготування
Відваріть буряк до готовності, остудіть, очистіть і натріть на тертці. Видавіть великий зубчик часнику.
Квасолю з банки пересипте в друшляк і промийте холодною кип’яченою водою. Додайте до буряків. Туди ж відправте подрібнену кинзу і кунжут.
Змішайте оливкову олію, столову гірчицю, оцет, сіль і перець. Можете додати інші спеції за бажанням. Заправте салат соусом і добре перемішайте. Дайте закусці настоятися протягом 15 хвилин.
Квасоля зробить буряковий салат поживним. Тарілочки буде достатньо для легкої вечері. Якщо ви не любите кінзу, тоді спробуйте замінити її на петрушку чи кріп. Смак, звичайно, стане іншим, але точно не погіршиться.
Захід відвідав міський голова Андрій Білоусов. "У Кам’янському відбулася презентація книги “5 незабутніх вражаючих подій…
16 вересня у Камянському зустріли Захисника, який пройшов крізь жорстокість війни і полону. Наш земляк…
У Павлоградському районі триває розслідування щодо інженера з технічного нагляду, дії якого призвели до збитків…
У Театрі ім. Лесі Українки відбувся допрем’єрний показ казки «Котигорошко». Зал був сповнений щирих емоцій…
У Кам'янському районі 1715 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли підтримку, любов і турботу…
Регіон відвідала делегація Чеської Республіки на чолі з Урядовим Уповноваженим з питань відновлення України Томашем…