Багато залежить і від заправки. Магазинний майонез тут буде зайвим. Щоб цей салат був більш пікантним, додайте до якісної оливкової олії трохи гірчиці та винного або яблучного оцту. Якщо у вас немає консервованої квасолі, можете відварити звичайну.
Складові
Буряк 400 г, Часник 1 зуб., Кінза 40 г, Кунжут 2 ст. л., Консервована квасоля 240 г, Оливкова олія 4 ст. л., Гірчиця 1 ч. л., Винний оцет 1 ст. л., Сіль, Чорний перець (мелений) до смаку.
Приготування
Відваріть буряк до готовності, остудіть, очистіть і натріть на тертці. Видавіть великий зубчик часнику.
Квасолю з банки пересипте в друшляк і промийте холодною кип’яченою водою. Додайте до буряків. Туди ж відправте подрібнену кинзу і кунжут.
Змішайте оливкову олію, столову гірчицю, оцет, сіль і перець. Можете додати інші спеції за бажанням. Заправте салат соусом і добре перемішайте. Дайте закусці настоятися протягом 15 хвилин.
Квасоля зробить буряковий салат поживним. Тарілочки буде достатньо для легкої вечері. Якщо ви не любите кінзу, тоді спробуйте замінити її на петрушку чи кріп. Смак, звичайно, стане іншим, але точно не погіршиться.
Регіони України умовно поділили на декілька зон. Наприклад, фронт, регіони-фронтири, опорні області та тилові. Так,…
Про це повідомили в группі "Транспорт міста Камянське". "Шановні пасажири, до вашого відома. Останні відправлення…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог не припиняє тероризувати Нікопольщину. Ввечері поцілив дроном-камікадзе…
Овен На початку дня можливі невеликі труднощі, які ви швидко подолаєте. Гарний час, щоб позбутися…
Законом України передбачено, що кожен громадянин має право на отримання землі безкоштовно, а от розміри…