Кам’янчанин повертається на телеекрани у популярному шоу (відео)

На численні прохання українців телеканал СТБ повертає в ефір головний кулінарний проєкт країни — «МастерШеф. Битва сезонів». Двадцятка улюблених глядачами учасників минулих сезонів, серед яких кам’янчанин Вадим Бжезинський, знов зійдеться у змаганні за кулінарну першість. Оцінювати їх майстерність будуть наші незмінні судді: Ектор Хіменес-БравоОльга Мартиновська та Володимир Ярославський.

 

Майстер шеф. Битва сезонів ПОВЕРТАЄТЬСЯ! – з 20 серпня на СТБ

Проєкт повертається в ефір вже завтра, 20 серпня, о 19:00 і виходитиме з першого випуску щосуботи.

Серед учасників будуть: переможець сьомого сезону Пава (Вадим Бжезинський), який запам’ятався не лише оригінальними стравами, а й коронним «курлик»; переможець першого сезону «МастерШеф. Професіонали» Паша Серветник; фіналістка п’ятого сезону Катерина Велика; фіналіст «МастерШеф. Професіонали»-2, талановитий кулінар з оригінальним поглядом на їжу, продукти, техніки та смаки Олександр Цвігун; Наталка Петрик та інші.

Нагадаємо, прем’єра «МастерШеф. Битва сезонів» відбулася в ефірі СТБ наприкінці січня цього року і була зупинена у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну.

Вадим Бжезинський ― переможець 7 сезону «МастерШеф». Хлопець із простої сім’ї з родом із Кам’янського, його мама — швачка, а тато, коли був живий, працював на заводі. Вадим з дитинства хотів стати кухарем, але не мав можливості вчитися. Дивився кулінарні блоги і готував нові страви для своєї дівчини. А потім переміг у кулінарному шоу і прославився на всю країну як Пава.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *