Волонтери Кам’янського доставили на Донбас майже 400 кг продуктів для військових та цивільних

В четвер, 18 серпня волонтери «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» та представники ГО «Всесвітня допомога Україні» відвідали Донецьку область. На фронт привезли продукти харчування та спорядження для військових. Про це  повідомляє прес-служба ФРК.
Овочі, хліб, крупи, енергетичні напої, олію та смаколики – майже 400 кілограмів гуманітарної допомоги доставили волонтери в зону бойових дій. Продукти харчування передали бійцям у Піски та Волноваху. На цих напрямках ворог не припиняє обстріли та намагається захопити нові території. Також військові отримали тактичні навушники.
Частину продуктових наборів передали правоохоронцям у Курахово. Там поліція працює у постійному посиленому режимі. Правоохоронцям доводиться як протидіяти зовнішньому агресору, так і боротись із злочинністю в регіоні. Туди ж, в Курахово, доправили партію хліба для місцевого військового госпіталю.
«Із початку повномасштабної агресії «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» системно підтримує військовослужбовців, переселенців та містян, що опинились у скруті.  Лише на фронт наші волонтери вже доправили понад 15 тон продуктів харчування та медикаментів.  Добровольчі групи постійно відвідують фронтові та прифронтові зони, допомагаючи не лише підрозділам, але й цивільному населенню. Окремо хочу подякувати за системну підтримку міському голові Андрію Білоусову, партії «Бджола» та депутату міськради Олександру Лукашову. Лише  об’єднавшись, переможемо», – зазначив Президент ГО «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Олександр Іванов.
Волонтери розповідають: гуманітарна ситуація на Донбасі вкрай важка. Через інтенсивні бойові дії завозити продукти в окремі населені пункти вкрай важко. В деякі – майже неможливо. Постійні обстріли руйнують комунікації, населення лишається без світла, газу, інколи – без водопостачання. Тому в с. Карлівка та селищі Зелений Гай організували видачу продуктових наборів для місцевих мешканців. Загалом видали 230 кілограмів продуктів.
«Кожний раз, приїжджаючи в зону бойових дій, спостерігаєш навколо те, що бачив на картинках часів Другої Світової. І до цього не звикаєш. Адже кожний розбитий будинок- це зруйноване життя. Робимо все можливе, щоб підтримати людей. І це не лише про харчування. Важливо, щоб вони не втрачали віру та надію», – розповів керівник волонтерського корпусу ГО «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.
Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.
Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.
Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.
Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *