До уваги кам’янчан: будьте обережні!

Вчора один із наших постійних читачів повідомив, що йому надійшов дивний дзвінок, точніше, навіть два.
Судячи з номера телефону, дзвінок надійшов із Іспанії. Однак у слухавці говорили найчистішою російською мовою, причому розмовляв явно підліток. Той, хто телефонував, приправляючи свою промову рясним російським матом, заявив, що це Зеленський напав на Росію і повинен бути за це покараний. Розмова перервалася після того, як кам’янчан відправив свого російсько-іспанського співрозмовника за російським кораблем.
Буквально за кілька хвилин знову надійшов дзвінок із цього ж номера. Був уже інший співрозмовник, але він теж говорив найчистішою російською і представився, що він з України і хоче поговорити. І тут же запитав – а як ви ставитеся до росіян, ви вважаєте їх усіх довбо @ бами? Довелося знову нагадати новому співрозмовнику про адресу, куди йому треба відбути – а саме за російським кораблем. Зв’язок перервався, дзвінків більше не було.
Важко сказати – може, це безневинні жарти юних російських балбесів, які опинилися в Іспанії? А може, якась спецоперація російських спецслужб, які намагаються з’ясувати настрої українців, вивідати дані про ситуацію в тому ж таки Кам’янському чи просто спробувати налагодити якісь контакти на території, підконтрольній законним президенту та уряду України? Тому ми б рекомендували відразу ж припиняти подібні «бесіди до душі», а спосіб добре відомий – все та ж відома росіянам адреса. Бо навряд чи такі розмови принесуть нам щось гарне.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *